Сушеники від ветеранки Вікторії Ткач

Волонтерство, ведення курсів тактичної медицини у 2014 році, шлях на війну в 2015-му, вдалий старт власної справи і знову війна — це історія Вікторії Ткач — ветеранки-підприємиці, яка виграла конкурсу #ВАРТО від Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

Вікторія розповідає “Історія її власної справи почалася у 2018 коли я, будучи добровольцем, пішла на навчання в Київську школу економіки, щоб повернутися до цивільного життя та мати змогу працювати сама на себе. Після отримання гранту у розмірі 25 тисяч гривень, ми закупили обладнання та маючи знання у розбудові стартапу, рушили у тяжку дорогу бізнесу…”

На фронті Вікторія не вживала м’яса, а тому мама надсилала їй сушені овочі та фрукти, зроблені власноруч. Так і виникла ідея виготовляти поживні сушеники, які були б корисними для тих, хто воює, хто ходить в гори та й для всіх, кому треба взяти в дорогу щось легке але з великою енергетичною цінністю.

Спочатку бізнес мав називатися “Кусь”, а запустився вже як Slice&dry’s. Нині її виробництво займається сушінням фруктів, овочів, грибів, а також додалося і м’ясо.

“Наші вироби користуються популярністю у людей, які більшість свого часу проводять поза зоною особистого комфорту, свого житла, а саме спортсмени, рятувальники, військові, медики, поліцейські, туристи, альпіністи, а об’єднує їх всіх — любов до корисної їжі та повага до свого здоров’я,” — розповідає ветеранка.

Вікторія розповідає, що з початком повномасштабного вторгнення рф запити від військових зросли в 5-ть разів. І тому потужності вже не могли впоратися із запитами від клієнтів, тож отримані гроші підуть на збільшення потужностей та розширення персоналу.

Вікторія ділиться: “Для мене цей бізнес — це можливість мати щось своє і подарувати своїй родині ще один сегмент, який буде її об’єднувати. Я бачу, як працюють над цим проєктом мої рідні, і радію. Я бачу, що їм це подобається. Вони весь час говорять про нашу справу, весь час про неї шуткують”.

Маленьке сімейне виробництво із виготовлення дегідратованого мяса, овочів, фруктів Slice&dry’s прагне до зростання і ми раді, що можемо в цьому підтримати Вікторію.

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: