Ветеран Валерій Прядун планує розвивати клінінгову компанію з повним спектром послуг

Ветеран Валерій Прядун — один із переможців ВАРТО. У Полтаві планує розвивати клінінгову компанію з повним спектром послуг для обслуговування клієнтів.

“Запуск фірми планується на лютий-березень. Наразі йде процес підготовки, закупівлі необхідного обладнання. Наша фірма орієнтуватиметься не лише на обслуговуванні офісів, а й приватних будинків і квартир. А ще планую брати участь у тендерах, щоб мати змогу працювати з державними установами”, — каже Валерій.

Також ветеран ділиться своїм баченням і щодо майбутньої команди. Поки відпрацьовуватимуть процес надання послуг й пошук клієнтів, у команді буде до 5 людей. Але згодом хоче організувати дві мобільні бригади для виїздів на об’єкти.

“Ще нам потрібно буде придбати автомобіль для перевезення обладнання. Мільйона гривень на всі ці ідеї цілком вистачило б. Але вписав у заявці на конкурс трохи меншу суму. Хоча коли дізнався, що переміг у програмі ВАРТО — був дуже радий і здивований. Якщо будуть ще конкурси — обов’язково братиму у них участь,” — каже Валерій.

Окрім клінінгової компанії, ветеран також розвиває фірму, котра надає послуги з охорони у Полтаві.

До заснування власного підприємництва чоловік працював у лавах Служби безпеки України. У 2015-2018 роках перебував у службових відрядженнях у зоні проведення АТО та ООС, на території Донецької області. Там займався контррозвідувальними й оперативно-розшуковими заходами в рамках покладених на органи державної безпеки завдань.

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: