Переможці #ВАРТО у сюжетах на телебаченні

Ветерани-переможці конкурсної програми #ВАРТО від Українського ветеранського фонду Мінветеранів розповідають у сюжеті про свою участь у нашому конкурсі, про свої бізнеси.

Зробили добірку сюжетів:

Фермер Сергій Свириденко вивіз 150 кіз із Донецької області в Олицьку громаду на Волині. У 2016 році Сергій завершив службу в ЗСУ й почав господарювати. Розводив кіз, виготовляв крафтові сири, кисломолочні продукти. З початком повномасштабного вторгнення продовжувати фермерство вдома стало небезпечно. Та й постійні клієнти евакуювались. Його колега Іван запропонував переїхати на Волинь і працювати разом. Тож Сергій ухвалив таке сміливе рішення і зараз веде господарство далеко від дому.

Сергій Свириденко – переможець конкурсу #ВАРТО. Він отримав – 1 мільйон гривень на мікроавтобус з рефрижератором і причепом для виїзної торгівлі. Під час евакуації Сергій перевіз лише одну машину, яка непридатна для перевезення продукції. Нова автівка допоможе реалізовувати крафтовий сир і інші смаколики, які виготовляє Сергій. Всю історію Сергія Свириденка дізнавайтесь із відео Суспільного.

Співзасновниця Жіночого ветеранського руху Катерина Приймак взяла участь у конкурсі #ВАРТО від Українського ветеранського фонду й стала однією із переможців. Вона розповідає, що в цеху працюють талановиті люди, але вони потребують професійного обладнання. Тому кошти підуть на нові швейні машинки, а отже — на розвиток цієї важливої справи. У майбутньому планують шити мілітарі та цивільний одяг.

З цивільної лінійки планують отримувати заробіток і спрямовувати його на розвиток ветеранської справи. Команда прагне надавати робочі місця ветеранкам, щоб вони змогли опанувати нову професію після перемоги.

Докладніше у сюжеті 5 каналу:

Якщо ви хвилюєтеся, що податися на конкурс було складно і важко, то послухайте переможця першого конкурсу #ВАРТО – ветерана Артура Красовського. Він говорить, що здивований тим, як все було легко. Артур виграв конкурс на розвиток виробництва натурального екологічно чистого меду і корисних бджолопродуктів “Азовські бджілки”. Займатиметься розведенням бджіл “української степової” та “карпатської” порід. І придбає розумні вулики.

Дякуємо за сюжет ТВ7+ Хмельницький телеканал. Україна

Ветеранка, підприємиця Вікторія Ткач виграла конкурс #ВАРТО на розвиток її сімейного бізнесу Slice&dry’s.

Її виробництво займається сушінням фруктів, овочів, грибів, а також додалося і м’ясо.

“Наші вироби користуються популярністю у людей, які більшість свого часу проводять поза зоною особистого комфорту, свого житла, а саме спортсмени, рятувальники, військові, медики, поліцейські, туристи, альпіністи, а об’єднує їх всіх — любов до корисної їжі та повага до свого здоров’я,” — розповідає ветеранка.

Докладніше у сюжеті Суспільного

Ветеран Віталій Кучеренко заснував компанію гумунітарного розмінування деокупованих територій. Він – один із переможців конкурсної програми УВФ #ВАРТО. За кошти придбає спеціальне обладнання.

Докладніше у сюжеті Суспільного

12 канал (Волинь) розповів у своєму сюжеті про знаного в Україні фермера із Донеччини Сергія Свириденка. Він виграв конкурс #ВАРТО від Українського ветеранського фонду. І зараз на Волині козячу ферму та завершує облаштовувати сироварню.

Детальніше у відео.

Наразі в Українському ветеранському фонді завершилися усі конкурсі програми з макрофінансування, але діє програма мікрофінансування, за якою ветерани-підприємці та їхні родини можуть отримати до 20 тисяч гривень відшкодування на придбані товари для свого бізнесу.

Докладніше: http://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: