Коли мій працівник йтиме у відпустку, я буду його заміняти. Так легше буде вийти з усіх цих ситуацій. Пройти реабілітацію”, – каже Олександр Шилін, переможець конкурсу #ВАРТО

Олександр – ветеран АТО. Повернувся до війська, служить на Харківщині. Попри це, вже планує, що буде робити після війни. Тому й відкрив класний бізнес з вивезення сміття. Орендував авто, набирає штат і не проти сам попрацювати, бо під час роботи, вважає, швидше відновиться після фронту.

Олександр протягом 10 років працював на підприємствах із поводження з побутовими відходами у Харкові. Так сформувалась велика база клієнтів. Тому він з колегами може надавати приватні послуги.

Оцінивши ситуацію в країні й запити, які зараз є, ветеран вирішив легалізувати й розширити бізнес.

“Ми очікуємо, що з весни почнуться замовлення, збільшиться вивезення. Може, війна закінчиться. Більше ремонтів, більше побутових відходів почнеться”, — говорить ветеран.

Зараз фірма Олександра вивозить сміття з різних районів Харкова. Працюють з 8 ранку до 17:00. Проте штат його працівників зменшився, бо його колеги пішли до ЗСУ.

Основними клієнтами є люди, які почали відновлювати свої помешкання після обстрілів, а також малий та середній бізнес.

Кошти, які отримає від Українського ветеранського фонду, Олександр спрямує на:

🔸 придбання надійних транспортних засобів

🔸 купівлю контейнерів, щоб залучити постійних клієнтів

🔸 оренду території з місцем для паркування та ремонтним боксом

🔸 закупівлю палива

🔸 залучення професійних водіїв, механіка та логіста

🔸 рекламну кампанію

Ветеран планує працевлаштовувати людей, які захищали Україну.

Олександр Шилін став одним із переможців конкурсу #ВАРТО. Він отримав фінансування на розвиток власної справи. Ми й далі плануємо підтримувати ветеранський бізнес. Вже з нового року – нові конкурсні програми.

Фото – Суспільне. Новини

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: