Ветеранський бізнес під час війни – це ще один символ незламності

Це символ незламності нашої країни, економіки та власне захисників і захисниць.

У 2022 році УВФ підтримував власні справи захисників і захисниць двома програмами макрофінансування #ВАРТО і #ВАРТО 2.0.

53 переможці – ветерани та родини полеглих захисників, котрі ведуть власну справу – отримали від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток бізнесу.

Серед них:

  • внутрішньо переміщені бізнеси
  • підприємці з Маріуполя та прифронтових зон
  • власні справи, ідеї яких виникли після військового досвіду тощо

Хто отримав кошти та які особливості цих бізнесів? Підсумки підбила Наталія Калмикова, Виконавча директорка УВФ. Читайте за посиланням у колонці на Українській правді: https://www.pravda.com.ua/columns/2022/12/30/7382583/

“Наступного року буде ще більше проєктів, спрямованих на підтримку ветеранської справи. Адже в бюджеті вже закладено 200 мільйонів гривень на фінансування проєктів. А ще Український ветеранський фонд веде проактивну політику залучення коштів. У 2022 році залучили понад 4 млн грн на фінансування ветеранського бізнесу. У 2023 році ми плануємо залучити ще більше коштів”, – Наталія Калмикова про плани на наступний рік.

Ми у Фонді реалізовуємо принцип “можливості, а не пільги”. Адже вважаємо ветеранів перспективною елітою українського суспільства. Підтримуватимемо ініціативи захисників і захисниць й надалі.

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: