Болить — ми вилікуємо! Батько загиблого воїна Микола Бондаренко відкрив ветаптеку, щоб лікувати тварин

Болить — ми вилікуємо!

Саме таку назву отримала ветаптека Миколи Бондаренка — Ветаптека “БМВ” 🐶

Пан Микола — лікар ветеринарної медицини. Батько загиблого воїна. І мрія мати власну справу та можливість її втілення повернули чоловіка до життя.

“Виникла ідея створити власну справу для надання допомоги тваринам та реалізації ветеринарних медикаментів. Для цього потрібне приміщення, яке було викуплене раніше, але потребувало капітальних вкладень для його ремонту”, — ділиться пан Микола.

Він розробив проєкт під назвою “Здорові тварини та якісне насіння — ключ до успіху особистих селянських господарств”. Подав його на програму “ВАРТО РОБИти СВОЄ”, яку ми реалізували спільно з БФ “МХП – Громаді”. І став переможцем!

Команда проєкту вже отримала перший пакет фінансування для реалізації задуманого.

Пан Микола відповідально звітує про прогрес у соцмережах:

“Було зроблено: ремонт даху, облаштували коньки, ринви для водовідведення, поставили пластикові вікна, зробили ґанок та здійснили облаштування плиткою. Підвели світло, інтернет, воду та зробили каналізацію”.

Він підкреслює — ремонтні роботи йдуть посиленими темпами, адже важливо вкластися у встановлені проєктом терміни.

Микола Бондаренко з командою вже проробив грандіозну роботу. Та попереду — не менш амбітні плани! Особливістю ветеринарних послуг ветаптеки “БМВ” в майбутньому буде можливість виїзду до місця проживання хворих тварин та послуги “готелю для тварин” на час відсутності їхніх власників.

Віримо, цей важливий проект приноситиме користь і радість як команді, так і жителям Липовецької громади на Вінниччині.

Безмежно поважаємо пана Миколу, який віднайшов у собі сили розвивати соціально корисний бізнес. Підтримуємо родини ветеранів, сім’ї загиблих захисників і захисниць України.

Попереду ще не одна програма фінансування ветеранських бізнесів. І про нову конкурсну програму #ВАРТО: золоті руки, що триває просто зараз – ви дізнаєтеся у коментарях 👇

Чекаємо на ваші заявки до 21 серпня!

Робимо сильних сильнішими!

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: