Про перемогу в конкурсі від УВФ з уст ветеранів

Ветеран Тарас Лелюх допомагає ветеранам отримати безплатні земельні ділянки, а потім орендує у бійців землю та засіває зерновими. Таким чином захисники мають прибуток, а Тарас разом із партнерами — агробізнес «Деметра Агро-Груп». Сучасне обладнання: сівалку та польовий комп’ютер із GPS-приймачем — допоміг придбати Український ветеранський фонд Мінветеранів.

Далі з перших уст про участь у конкурсній програмі:

“Як і тисячі інших добровольців 2014 року я теж з 24.02.2022 року і по теперішній час служу в лавах ЗСУ. Наш з Олегом, теж учасником бойових дій 2014-2015 років, ветеранський бізнес сильно постраждав від повномасштабної агресії.

Більшість наших працівників мобілізувалися, більше мільйона гривень ми витратили на закупівлю тепловізорів, автомобілів, квадрокоптерів та іншого необхідного спорядження, а про падіння цін на зернові та різке зростання вартості пального, добрив та насіннєвого матеріалу знає кожен дотичний до аграрного сектору… Ситуація для фермерів в країні – просто критична і вижити в цей складний час нам допомогла програма Варто 2.0 від Українського ветеранського фонду.

Трохи розповім що таке Ветеранський фонд з моєї точки зору. Перш за все – це люди. Люди, які днями і ночами працюють для підтримки ветеранів.

Проводять дослідження потреб ветеранів, організовують гарячі лінії психологічної підтримки, безкоштовну допомогу фахових юристів, проектну підтримку ветеранських громадських організацій, а головне – їм вдалося на постійній основі запустити грантову підтримку ветеранського бізнесу!

Це – не роздача подачок, для створення красивої картинки, а конкурсний відбір проектів, де ветерани-підприємці змагаються між собою за отримання коштів для розвитку власної справи. Так, необхідно вміти писати проекти, подавати заявки, складати бізнес-плани, але цьому усьому Ветеранський фонд безкоштовно навчає на своїх заходах. Хто хоче розвиватися як спеціаліст та отримати кошти на розширення власної справи – зараз триває конкурс ”Варто: Золоті руки”, ветерани які відповідають критеріям і переможуть у відборі зможуть отримати до ТРЬОХ МІЛЬЙОНІВ гривень на розвиток власної справи! Вводимо в пошук Гугла ”Ветеранський Фонд”, переходимо на сторінку, читаємо, подаємо заявки, перемагаємо!

Але повернемося до нашого проекту. По програмі Варто 2.0 ми отримали мільйон гривень на придбання сівалки точного висіву та польового комп’ютера з системою JPS.

Завдяки цій сівалці нам вдалося вчасно та якісно засіятися та підвищити урожайність. Тепер ще б продати урожай не за копійки баригам, але це вже інша історія.

У самій посівній я участі не брав, бо перебуваю на службі, але Олег та Андрій на відмінно впоралися з весняними польовими роботами, багато в чому завдяки сівалці від Ветеранського Фонду.

Гранти від Ветеранського Фонду – промінчик надії в мороці корупції та зашкварів наших можновладців та “тримачів тилового фронту”, завдяки ним зберігається віра в те, що про нас не забули, нас підтримують, ми будемо потрібні Державі та українському суспільству після повернення з війни!”

Нагадаємо, що зараз триває нова конкурсна програма #Варто: золоті руки. Усі деталі за лінком: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити:

Український ветеранський фонд
ЄДРПОУ 44565396
МФО 820172
UA388201720313231001301022947
в Державна казначейська служба України м. Київ

Реквізити підприємства/ Company details Назва підприємства/ company Name УВФ IBAN Code UA863052990000025300015000517
Назва банку/ Name of the bank JSC CB “PRIVATBANK”, 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE
SWIFT code банку/Bank SWIFT Code PBANUA2X
Адреса підприємства/ Company address UA 01001 м Київ пров Музейний б.12
Банки кореспонденти/ Correspondent banks Рахунок у банку-кореспонденті/Account in the correspondent bank 001-1-000080
SWIFT Code банку-кореспондента/SWIFT Code of the correspondent bank CHASUS33
Банк-кореспондент/Correspondent bank JP Morgan Chase Bank, New York ,USA
Рахунок у банку-кореспонденті/Account in the correspondent bank 890-0085-754
SWIFT Code банку-кореспондента/SWIFT Code of the correspondent bank IRVT US 3N
Банк-кореспондент/Correspondent bank The Bank of New York Mellon, New York, USA
Реквізити підприємства/ Company details Назва підприємства/company Name УВФ IBAN Code UA453052990000025302035000647
Назва банку/Name of the bank JSC CB “PRIVATBANK”, 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE
SWIFT code банку/ Bank SWIFT Code PBANUA2X
Адреса підприємства/Company address UA 01001 м Київ пров Музейний б.12
Банки кореспонденти/Correspondent banks Рахунок у банку-кореспонденті/ Account in the correspondent bank 400886700401
SWIFT Code банку-кореспондента/SWIFT Code of the correspondent bank COBADEFF
Банк-кореспондент/Correspondent bank Commerzbank AG, Frankfurt am Main, Germany
Рахунок у банку-кореспонденті/Account in the correspondent bank 6231605145
SWIFT Code банку-кореспондента/SWIFT Code of the correspondent bank CHASDEFX
Банк-кореспондент/Correspondent bank J.P.MORGAN AG, FRANKFURT AM MAIN, GERMANY