Перший мобільний фітнес-додаток TRENVET запустили за підтримки УВФ

TRENVET – перший мобільний фітнес-додаток, що пропонує ветеранам та військовослужбовцям можливість знайти тренера та отримати безкоштовну спортивну реабілітацію.

Ветерани та діючі військовослужбовці можуть швидко знайти тренера, користуючись фільтрами та геолокацією.

Проєкт реалізовує громадська організація «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга Нескорених” за підтримки Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

Організація – одна із переможців конкурсної програми #Варто+ГО. Команда отримала фінансування на створення цього застосунку для військовослужбовців та ветеранів. 

“Кожен ветеран заслуговує на найкращу підтримку після повернення з гарячих точок. Наш додаток TRENVET має на меті сприяти інтеграції ветеранів у цивільне життя завдяки спорту та спортивній реабілітації”, – говорить співзасновник TRENVET Сергій Конюшок. 

Керівники ГО – вже не один рік у галузі спорту та реабілітації ветеранів, вони проводять адаптивні змагання та тренування. 

“Ми дійшли висновку, що для розширення мережі тренувальних закладів та локацій для ветеранів варто розробити мобільний додаток, де ветеран, вписуючи локацію проживання, зміг би ефективно знайти найближчого спеціаліста-волонтера для регулярних реабілітаційних тренувань. Унікальність мобільного додатку полягає в розробці ексклюзивного та нового мобільного застосунку, в якому автоматично, згідно із закладеними алгоритмами, буде відбуватись поєднання заявок ветеранів на тренування з обраних 10 адаптивних видів спорту, локації зручного проведення тренування для ветерана та оптимального фітнес-волонтера”, – обґрунтовують актуальність свого застосунку в “Звитязі Нескорених”. 

Вони переконані, що реалізація цього проєкту матиме позитивний вплив і на цивільне населення. 

Особливо – на представників фітнес-індустрії, адже багато фахівців сфери фізичної культури і спорту, які не брали участі в бойових діях, все ж хочуть бути долученими до перемоги. 

Відтак, проєкт “Тренвет” дає їм можливість вкласти свій досвід проведення фітнес-тренувань як особистий внесок пошани до захисників і захисниць. 

TRENVET доступні для завантаження на платформах iOS і Android і безкоштовні для користувачів. 

Посилання на додаток на платформах: AppStore, Google Play

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: