ГО “Асоціація приватних роботодавців” втілюють проєкт “Новий відлік” за сприяння УВФ

Громадська організація «Асоціація приватних роботодавців» – переможці нашої конкурсної програми Варто+ГО. Пріоритетом своєї діяльності на сьогодні вони визначили – допомогу ветеранам розвивати власний бізнес. 

“Це наш найменший вклад, який ми можемо зробити у якості подяки цим людям за те, що вони зберігають нашу незалежність”, – впевнено говорить Олександр Чумак, керівник організації.

Тепер розповідаємо детальніше і про наших переможців, і про їхній важливий проєкт. 

Харківська ГО “Асоціація приватних роботодавців” вже понад 10 років має власну місію – об’єднувати практиків для розвитку підприємництва і створення сприятливого бізнес середовища. 

За роки своєї діяльності вони реалізували безліч проєктів: проводили кампанії та просували реформи для економічного розвитку, консультували сотні підприємств, сприяли аби влада та бізнес були партнерами, допомагали інтегруватись та працевлаштуватись переселенцям та багато чого іншого.

Після 24 лютого з’явились нові завдання, які взяла на себе “Асоціація приватних роботодавців”. На деокупованих та прифронтових територіях потрібно відновлювати логістику та торгівлю. Для цього ГО активно працює: вивчає ситуацію, консультує підприємців, налагоджує логістичні зв’язки. Ба більше,  члени ГО привозять гуманітарну допомогу тим, хто того потребує. 

Окрема, особлива увага громадської організації – це ветерани-підприємці. Ветерани/ки-підприємці віддали своє здоров’я, свій життєвий час, захищаючи кожного з нас , тепер ми повинні допомогти їм у становленні їхньої власної справи. 

“Асоціація приватних роботодавців” вже має досвід менторства ветеранів підприємців, тож вони взяли участь у конкурсі проєктів #Варто+ГО, отримали фінансуванні і потужно продовжують допомагати розвивати ветеранський бізнес. 

Проєкт “Центр підприємницьких ініціатив ветеранів “Новий відлік” – це навчальний курс з підприємництва. Експерти проєкту навчають учасників та допомагають започаткувати або розвинути власну справу. 

У рамках цього курсу ветерани та ветеранки, а також члени їхніх сімей вивчають:

  •  Реєстрація бізнесу. Вибір форми оподаткування
  •  Як вибрати успішну бізнес-модель.
  • Ефективні комунікації
  • Управлінський облік
  •  Продажі та робота з клієнтами
  •  Робота з командою
  • Гранти для ветеранів. Як отримати.

“Наразі ми набираємо вже другу групу та  закінчуємо навчання першої групи. 4 листопада у нас буде пітчинг проєктів наших учасників. Тобто, ветерани та ветеранки представлятимуть свої бізнес-ідеї, а експерти будуть додавати зауваження та пропозиції. Але особлива горідсть для нас – це те, що серед наших учасників вже є переможці конкурсної програми від УВФ Варто:Золоті руки”, – ділиться з нами пан Олександр.

Бажаємо учасникам проєкту цікавих та корисних лекцій і плідної праці у бізнес-сфері! Та звісно чекаємо вас  у наших майбутніх конкурсних програмах. Пишаємось, що можемо підтримати ветеранів і громадські організації, які допомагають ветеранській спільноті.

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: