Підтримка ветеранського підприємництва: форум

Запрошення на Форум ветеранського бізнесу

Український ветеранський фонд запрошує на Форум ветеранського бізнесу.

У середу, 28 лютого, відбудеться ключовий Форум ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”.

Цей захід об’єднає ветеранів, представників уряду, експертів та підприємців з метою обговорення та розробки стратегій підтримки ветеранського підприємництва на всіх рівнях. Захід має на меті висвітлити та обговорити ключові стратегії та політики, спрямовані на підтримку ветеранів у їхніх підприємницькій діяльності.

Серед спікерів форуму — Ірина Верещук, Віцепрем’єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України; Олександр Порхун, Виконуючий обов’язки Міністра у справах ветеранів України; Юрій Джигира, Заступник Міністра оборони України; Представники Міністерства економіки України,  Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України, Міністерства цифрової трансформації України; Тарас Тарасенко, народний депутат України, а також представники ветеранських бізнес-асоціацій, ветеранів-підприємців, громадськості тощо.

Програма заходу включає:

Програма форуму розпочнеться з сесії, присвяченої стратегії держави щодо ветеранського бізнесу, де будуть розглянуті основні політики та ініціативи. Учасники матимуть можливість поставити питання та висловити свої думки під час відкритої дискусії.

Виступи ветеранів, які поділяться своїми історіями успіху, викликами та перешкодами на шляху до створення власного бізнесу. 

Ролі регіонів та громад у підтримці ветеранського підприємництва.

Деталі заходу:

  • Дата: 28 лютого
  • Час: 10:00 до 17:00
  • Місце проведення: Київ, вул. Хрещатик, 10, IHUB
  • Реєстрація учасників: з 10:00 до 10:30

Захід пропонує унікальну можливість для обміну досвідом, встановлення партнерських відносин та ідентифікації нових можливостей для розвитку ветеранського підприємництва.

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням на сайті capableukraine.com.ua.

Конференція відбудеться за підтримки програми “Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні”, у межах фінансової підтримки Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії, що реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alertert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: