ПЕРЕМОЖЦІ #ВАРТО У СЮЖЕТАХ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ. Частина 2

варто

Ветерани-переможці конкурсної програми #ВАРТО від Українського ветеранського фонду Мінветеранів розповідають на телебаченні про свою участь у нашому конкурсі, історії свого життя та про свої власні справи, які вони розвивають сьогодні.

Зробили нову добірку сюжетів, а з попередньою можна ознайомитися за цим лінком: http://veteranfund.com.ua/2022/12/07/2-2/

Сергій і Віталій Пирогови разом заснували бізнес і перемогли у конкурсній програмі #ВАРТО.

Сергій – ветеран, був у АТО з 2014, а зараз на реабілітації. Тому зараз справою займається Віталій. Чоловіки мають свій бренд “Active Season”. Працюють у Дніпрі та виготовляють товари, які покращують умови для військових на лінії фронту: надувні матраци для відпочинку – його можна швидко надути в окопах, а матеріал гнучкий і міцний, гермомішки (баули) для особистих речей, м’які відра для комфортного побуту.

Докладніше у сюжеті телеканалу Суспільне.Дніпро:

Ветеран Володимир Скосогоренко отримав кошти від УВФ на розширення виробництва із переробки часнику на пасту, а ферментованого чорного часнику — для створення спецій та соусів та фасування їх у стіки для разового використання.

Дізнавайтесь історію ветерана та його бізнесу у відео від телеканалу “ВІТА”.

Віримо, що бізнес Володимира буде ще активніше розвиватися і раді, що можемо підтримати цей розвиток.

Ідея бізнесу в Романа Янка народилася буквально в окопі кілька років тому.

А зараз він отримав фінансування на розвиток своєї справи від Українського ветеранського фонду. У листопаді 2019 року ветеран 10-ї гірсько-штурмової бригади Роман Янко повернувся додому з війни. Ще, перебуваючи в госпіталі, він обмірковував різні ідеї власної справи. Й однією із них стала переробка відходів від столярного виробництва у вигляді гранул.

Ветеран каже, що у нього була мрія ще в окопах, щоб переробляти відходи з деревини у щось корисне: “Палета – це найкращий біоресурс для опалення приміщень на сьогоднішній день”. Як просувається бізнес ветерана?

Дізнавайтесь у відео від телеканалу “ICTV”.

Наразі в Українському ветеранському фонді завершилися усі конкурсі програми з макрофінансування, але діє програма мікрофінансування, за якою ветерани-підприємці та їхні родини можуть отримати до 20 тисяч гривень відшкодування на придбані товари для свого бізнесу.

Докладніше: http://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/

Сайт працює у тестовому режимі.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на e-mail:

Банківські реквізити: